Etui za telefon Iphone in Samsung – Mehanizem iz lesa Madrona Burl

€31.90

Mešanica delno teampunkovskega in hkrati tehnološkega dizajna, Mehanizem iz lesa Madrona Burl je kot kompleksna notranjost ur, ki že dolgo fascinira ljudi.

Če želite lepo in edinstveno leseno torbo, ste jo našli. Vsak primer je naoljen in zaključen z roko ter izdelan iz najboljšega in najizrazitejšega lesa. Vsak primer je edinstven, ker dva kosa lesa nikoli nista enaka in zato je lahko rezbarjenje nekoliko drugačno. Primer je toplo in prijetno na dotik, zelo tanek in gumo prevlečen, da se prepreči drsenje.

  • Hitra montaža / demontaža ovitka
  • Edinstvena tekstura lesa v ovitku
  • Natančnost graviranja z laserjem
  • Narejeno v EU
  • Reciklirana PU osnova
  • Trajnostna in maksimalna zaščita
  • Privlačen sodoben videz in stil
  • Zagotavlja odličen oprijem
Clear
N/A. Na zalogi . , .

Opis

ORGANIKA KOLEKCIJA

Je material natisnjen?

Ne, to je resnično ročno nabran naravni material, ki je nato previdno posušen in stisnjen. Material je nato razrezan in vstavljen v ovitke.

Je material vodoodporen?

Da, material je oleofobeni, kar pomeni, da ne vpija vode, vendar je zasnovan tako, da absorbira naše organske esence vonjav.

Kaj pa vzdržljivost in odpornost proti praskam, material je videti občutljiv?

Material je prevlečen z napredno smolo, ki temelji na sladkorju in ščiti material. Čez čas se lahko pojavijo rahli znaki obrabe in spremembe barve, ampak to je normalno, tako kot z vsemi naravnimi materiali.

Kako dolgo se obdrži vonj?

Vonj se ohrani od 1 meseca do 3 mesecev, odvisno od zunanjih dejavnikov, medtem ko se bo intenzivnost zmanjšala. Vonj lahko osvežite z našimi osvežilci narejenimi iz popolnoma naravnih dišav.

So materiali res organski in trajnostni?

Da, za naše lesene ovtike uporabljamo les z oznako FSC (Forest Stewardship Council), tako da je sledljiva celotna dobavna veriga od gozda do nas. Ovitki iz kolekcije Organika so narejeni iz popolnoma organskih in trajnostnih naravnih materialov.

KOLEKCIJA LES

Kakšna je razlika v primerjavi z lesenimi ovitki od drugih?

Naši ovitki so narejeni iz posebnih ali redkih vrst lesa, skrbno izbranih iz celega sveta. Prav tako so vsi ročno naoljeni z organskim oljem, tako da les še vedno diha in daje edinstven občutek. Če bi les lakirali s sijočimi laki, bi ga nepredušno zaprli v ovoj podoben plastiki.

CARBON KOLEKCIJA

Zakaj je tako posebna?

To je najtanjši ovitek, ki popolnoma zaščiti telefon, na svetu. Hkrati je medtem še vedno dovolj vzdržljiv, da ne bo počil, kot se zgodi pri ostalih. To je možno po zaslugi izjemne natančnosti nemškega inženiringa.

Dodatne informacije

Model telefona

PHONE 5 / 5S / SE, SAMSUNG GALAXY S5, SAMSUNG GALAXY S6, SAMSUNG GALAXY EDGE S6, SAMSUNG GALAXY S7, SAMSUNG GALAXY EDGE S7, IPHONE 6 / 6S / 7 / 8, IPHONE 6 / 6S / 7 / 8 PLUS, SAMSUNG GALAXY S8, SAMSUNG GALAXY S8 PLUS, IPHONE X, SAMSUNG GALAXY S9 SAMSUNG, GALAXY S9 PLUS

Barva

Črna, Bela

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Be the first to review “Etui za telefon Iphone in Samsung – Mehanizem iz lesa Madrona Burl”